Пловдивчанка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да сподели за

...
</TD
>Пловдивчанка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да сподели за
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Защо тази обичайна гледка пред лъскавия хотел не прави впечатление на полиция, община?

Пловдивчанка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg,  с цел да показа за сериозен проблем, на който е станала очевидец през последните дни. Тя алармира за проблем пред хотел, който се намира на бул. " Княгиня Мария Луиза ", където има разбъркване на участници от всички видове движения: пешеходци, водачи, велосипедисти.

Проблемът се ускорява и от паркиращите в безусловно нарушение автобуси само че никой от ръководещите и контролните органи не реагира, с цел да приключи тази активност. Напраотив от ден на ден и съвсем всеки ден има паркирани рейсове, че и по два едновременно.

От изпратените ни фотоси се вижда, че коли са завладяли паркинга, различен е паркирал на велосипредната алея и няма място за прекосяване.

Ето какво споделя в този момент нашата читателка:

Здравейте, 

Ако ви се занимава може да питате на висок глас за какво тази нормална панорама пред лъскавия хотел не прави усещане на полиция, община или който там е виновен... 

Нямам концепция дали има паркинг, само че това не е казус, целият тротоар е ангажиран, на втората фотография не проличава тъкмо какъв брой е, само че дистанцията е към 50 см и в случай че си майка с количка, човек с инвалидна количка - по какъв начин минаваш? Като дискриминиран за сметка на лъскавите коли? А даже и да си естествен, за какво би трябвало да се промъкваш по тротоара, като си пешеходец? 

И тръгващите, както и паркиращите коли, излизат напряко на булеварда, който е много претрупан, включително с рейсове на градския превоз, създавайки предпоставки за ПТП - единствено за едно минаване от секунди, станах очевидец на две такива.  
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР